Fee Vivianne des Trois Anges (Cheryl)

Deze dame heet Fee Vivianne des trois Anges, maar dit is zo’n ingewikkelde naam, dus hebben we haar “Tante” Cheryl genoemd. Ze is geboren in Frankrijk en

woont al vanaf pups af aan bij ons. Cheryl is 3 ( 2-12-2010 )jaar oud en een heel
alerte dame. De toevoeging “Tante” dankt ze dan ook aan haar drang om overal
haar neus tussen te steken. Ze weet dan ook altijd van de hoed en de rand van wat
er om haar heen gebeurd.. Ze kijkt graag tv als er dierenprogramma’s op de tv
zijn en gaat graag overal mee naar toe. Alleen zijn gaat wel, maar de verveling
slaat wel snel toe.Voor een Bordeaux Dog is Cheryl een ondernemende hond
met veel bewustzijn.

Hier in onze roedel staat ze vrijwel aan de top. Ze laat het kaas dan ook niet van d’r brood eten en snauwt dan ook wel van haar af als het nodig is. Een gezin met jonge kinderen is dan ook niet wat we zoeken voor deze dame. Cheryl heeft een maatje/maatjes nodig die veel met haar wil ondernemen, maar let wel op: het blijft wel een Bordeaux Dog. Dit betekent dat het niet de bedoeling is om met haar te gaan fietsen of kilometers met haar te wandelen. Maar wel lekker naar het strand, naar het bos, mee winkelen of mee op visite. Lekker een ritje in de auto enz. Hier zit Cheryl overdag buiten en ’s avonds/’s nachts binnen.

Ze gaat goed met andere honden, maar ze blijft een alfavrouwtje. Met katten en overige dieren geen ervaring. Ze is gek op speeltjes! Soms een beetje te gek. Alle speeltjes van stof ( zowel hondenspeeltjes als knuffelbeesten ) is niet raadzaam. Ze eet ze namelijk op. Alle kauwspeeltjes van rubber zijn wel ok. Cheryl luistert heel goed naar commando’s en vindt het ook erg leuk om er meer te leren. Ze is erg leergierig en meer dan gemiddeld intelligent. Cheryl is getoetst op alle gangbare gezondheidsaspecten en bleek een vrij hoge HD uitslag te hebben. Voor een huishond hoeft dit geen enkel probleem te zijn. Als zij samen met HD-vrije honden achter een bal aan rent, zie je het verschil niet. Dit komt omdat Cheryl een zeer goede spiermassa heeft ontwikkeld waarmee ze de mogelijke ongemakken ruimschoots compenseert. Cheryl heeft dan ook een zeer goed gangwerk en is in staat te lopen, rennen, bewegen en spelen zoals alle andere Bordeaux Doggen ook doen. Met de HD uitslag van Cheryl is het officieel toegestaan om te fokken. Er zijn ook veel fokkers die dit doen. Wij hebben echter de ambitie om op absoluut topniveau te fokken. Dat is dan ook de enige reden waarom Cheryl ter herplaatsing (en gesteriliseerd) wordt aangeboden. Voor al het overige is Cheryl een lieve, mooie en vitale Bordeaux Dog met Stamboom.

Kom kennismaken met Cheryl; u bent welkom!
Maar let wel: Cheryl gaat alleen mee met geschikte baasjes omdat ze dat verdient